Το Phoneaholic, έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών
αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, σας παρέχει όλες τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

Αντικαταβολή

(Ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 2,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Το μέγιστο δυνατό ποσό παραγγελίας που μπορεί να αποσταλεί με αντικαταβολή ανέρχεται στα 150€. Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

(Ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο)

Επιλέγοντας  πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία Alpha e-Commerce της τράπεζας AlphaBank η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας. Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο Phoneaholic. 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Παρακαλούμε πληρώστε την παραγγελία σας με κατάθεση του πλήρους ποσού στον εταιρικό μας λογαριασμό. Αναφέρετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο που έχετε δώσει στην παραγγελία καθώς και τον αριθμό αυτής. Καμία παραγγελία δεν αποστέλλεται μέχρι να εμφανιστεί η πληρωμή σας στο λογαριασμό μας.

Τράπεζα: Alpha Bank
Αρ. Λογαριασμού: GR38 0140 1040 1040 0200 2028 955
BIC/SWIFT: CRBAGRAA

Δικαιούχος: PHONEAHOLIC ELECTRONICS

Τράπεζα: Eurobank
Αρ. Λογαριασμού: GR61 0260 1780 0008 5020 1341 041
BIC/SWIFT: ERBKGRAA

Δικαιούχος: PHONEAHOLIC ELECTRONICS

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ συναλλαγής, τα έξοδα διαχείρισης της πληρωμής βαρύνουν τον πελάτη/εντολέα. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία ακυρώνεται και το προϊόν αποδεσμεύεται.

Τώρα νέος τρόπος πληρωμής! Με Viva Wallet κάνετε τις αγορές σας εύκολα, με αξιοπιστία και πλήρη έλεγχο των εξόδων σας.

Αρ. Λογαριασμού: GR8170100000000302403814200
BIC/SWIFT: VPAYGRAA
Δικαιούχος: PHONEAHOLIC ELECTRONICS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

Σύνδεσμος πληρωμών: https://pay.vivawallet.com/phoneaholic-electronic