Λίγα λόγια για εμάς…

Το κατάστημα Phoneaholic Electronics ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2019, ξεκινώντας από ένα μικρό κατάστημα στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας με προσωπικό μόλις δύο ατόμων. Η εταιρεία αυτή δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς στο πεδίο της τεχνολογίας. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς, μαζί με τα smartphones και τα αξεσουάρ τους, εντάξαμε και άλλα προϊόντα για να καλύψουμε κάθε ομάδα καταναλωτικού κοινού. Από παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, μέχρι οικιακές συσκευές και gadgets. Παράλληλα με την επέκταση αυτή, σε διάστημα 5 μηνών άρχισε να μεγαλώνει και η ομάδα μας. Πλέον μετράμε ένα φυσικό κατάστημα, ένα νέο δυναμικό ηλεκτρονικό κατάστημα και έμπειρο προσωπικό αποτελούμενο από επτά άτομα.

Οι στόχοι μας είναι:

  • Να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής-ποιότητας στα πιο δημοφιλή προϊόντα της αγοράς
  • Η διαρκής έρευνα αγοράς για ποικιλία προϊόντων και ανταγωνιστικές τιμές
  • Η δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων με πελάτες και προμηθευτές υπό το πρίσμα της αξιοπιστίας και της μακροπρόθεσμης συνεργασίας
  • Η άμεση ανταπόκριση σε πιθανές δυσκολίες και αδιάκοπη βελτίωση
  • Η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση πελατών και η υποστήριξή τους μετά την πώληση
  • Η διατήρηση μιας σκληρά εργαζόμενης ομάδας με πάθος και όραμα

Το όραμά μας, το σύνθημά μας: Το Μέλλον είναι η Τεχνολογία- The Future is…Technology

Μέσα από την ομαδικότητα που διακρίνει την Phoneaholic Electronics, οι προκλήσεις είναι μέρος της ανάπτυξής μας. Kαθώς ο τρόπος ζωής μας κάνει να εστιάζουμε περισσότερο στις ηλεκτρονικές αγορές, παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα από τα καλύτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Αποσκοπώντας να κάνουμε την ζωή των πελατών μας λίγο πιο εύκολη και το σπίτι τους λίγο πιο έξυπνο- με ό,τι συνεπάγεται η εξέλιξη της τεχνολογίας-το αρχικό μας σύνθημα ήταν “Το επόμενο είναι καλύτερο” και τώρα μετατράπηκε στο “Το μέλλον είναι η τεχνολογία”. Έτσι εκδηλώνουμε την επιθυμία μας να φέρουμε το τεχνολογικό μέλλον στους πελάτες μας πριν από οποιονδήποτε άλλον στην αγορά.

Η αποστολή μας: Να παραμείνουμε εθισμένοι (-aholics) στην δύναμη της τεχνολογίας του μέλλοντος

Ο “εθισμός” μας στο νέο και στο καινοτόμο, μας κινητοποιεί και μας ωθεί να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Κέντρο του ενδιαφέροντός μας είναι ο πελάτης και η εξυπηρέτησή του με άμεσα παραδοτέα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Ευελπιστούμε η νέα ιστοσελίδα μας να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας εύκολη χρήση, τεχνογνωσία, πλήρη ανάπτυξη και άμεση εξυπηρέτηση, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού.

Μέχρι σήμερα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις δυσκολίες της εποχής που διανύουμε παγκοσμίως, θεωρούμε κατόρθωμά μας το να διατηρούμε υψηλό το επίπεδό μας, πάντα με σεβασμό σε κάθε πελάτη και τις ανάγκες του. Αυτό αποδεικνύεται και από τις εξαιρετικές αξιολογήσεις που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας, μέσα από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικών αγορών της χώρας μας. Όντας τεχνολογικά εθισμένοι, βάζουμε όλη μας την ενέργεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μιας ολοκληρωμένης αγοραστικής εμπειρίας.

Στόχος μας είναι η συνεχόμενη εξέλιξη αλλά και η κάλυψη μεγαλύτερης γκάμας προϊόντων που αφορούν στην τεχνολογία, αλλά και σε μικροσυσκευές, αναλώσιμα για το σπίτι ή το γραφείο,  που θα καλύψουν κάθε ανάγκη για κάθε τρόπο ζωής.